Multifunctioneel bedrijfsgebouw te koop

475500€

225 vierkante meters

Immoweb code : 11404406
Immoweb code : 11404406

Overzicht

225 vierkante meters bewoonbare ruimte
225 vierkante meters grond
2.113,00 € m²
Verdieping : 0

Omschrijving

Handelsruimte 0.6 casco in Heffen

Ontdek het handelspand in het gloednieuwe woonproject Heffena, gelegen in het hart van Heffen, een deelgemeente van Mechelen. Dit pand biedt 225 m² aan commerciële ruimte en een terras van 50 m² dat zich bevindt zich op een toplocatie, op de hoek van het fraaie Dorpsplein en de Kazernestraat. Geniet van een prachtige ligging met uitzicht op de neogotische Sint-Amanduskerk en de Zenne.

Heffena biedt niet alleen een strategische locatie met een aangename sfeer, maar ook uitstekende bereikbaarheid. De bruisende stad Mechelen ligt op een steenworp afstand, en zowel Antwerpen als Brussel zijn vlot te bereiken via de nabijgelegen E19 en A12. Daarnaast zijn de stations Mechelen en Mechelen-Nekkerspoel op fietsafstand, ideaal voor klanten en medewerkers.

Dit handelspand komt met extra voordelen zoals ondergrondse parking en een berging, wat het nog aantrekkelijker maakt voor uw onderneming. Bovendien is er de mogelijkheid om dit pand te combineren met handelspand 05 (217 m²) , wat extra potentieel biedt voor uw zaak.

Op de toegevoegde foto is een simulatie toegevoegd van het pand als kantoor.

DG Real Estate
Making Real Estate Work!

Neem contact op