Multifunctioneel bedrijfsgebouw te koop

995000€

144 vierkante meters

Immoweb code : 11274200
Immoweb code : 11274200

Overzicht

1 badkamer
144 vierkante meters bewoonbare ruimte
2787 vierkante meters grond
Verdieping : 0

Omschrijving

Woning met magazijn (649m²) en parking (ca 800m²) op perceel

Woning met magazijn (649m²) en parking (ca 800m²) op perceel van 2.787 m² in Wommelgem! Ideale combinatie voor wonen-werken, vlakbij de autosnelweg. Ideale ligging met makkelijke verbindingen.
Uitermate geschikt voor zelfstandigen en mensen die ruimte nodig hebben.

Deze woning met magazijn is gelegen in de Immerseelstraat in Wommelgem, een zijstraat van de Autolei. De oprit E313 ligt op minder dan 1km van het eigendom, waardoor u in een mum van tijd in Antwerpen, Brussel en Nederland bent.
Op het perceel van 2.787m² bevinden zich een magazijn met showroom en een stijlvolle woning met prachtige tuin.
Vooraan bevindt zich een zeer grote parking van circa 800m² die naar het magazijn en de woonst leidt.

De oppervlakte van het magazijn, de indeling en de aanwezigheid van grote raampartijen bieden ontzettend veel mogelijkheden in het bijgebouw, zeer stijlvol afgewerkte woning met uitbreidingsmogelijkheden. Laat u verrassen door de rust in de zuidelijk georiënteerde tuin!
Ben jij geïnteresseerd in deze prachtige woning met magazijn en studio in Wommelgem? Kijk op onze site voor meer info : www.bolt.immo
Ben je op zoek naar ander vastgoed of wens je de waarde van jouw eigendom te kennen? Dan ben je bij BOLT Immo aan het juiste adres! Wij helpen jou graag verder. Weet dat wij u met plezier helpen voor een vrijblijvende (EN GRATIS!) SCHATTING, mét tips en advies. U kan ons contacteren op het nummer 03 568 68 06 of langskomen in onze kantoren te Wilrijk of A

Neem contact op