De Torens - Elbrus 7

* Van 310000€ Tot 1050000€

1 - 3 slaapkamers 73 - 161 vierkante meters

Immoweb code : 11307172
Immoweb code : 11307172
*exclusief belastingen

Overzicht

1 - 3 slaapkamers
73 - 161 vierkante meters

Omschrijving

Ontdek onze nieuwe woonwijk in hartje Aarschot !

Nieuwbouwproject De Torens kadert in het masterplan van de stad om aantrekkelijk te zijn voor jong en oud. De rustige, autoluwe wijk bestaat uit vijf verschillende woonzones met elk hun eigen, uniek karakter. Bovenaan de helling, tegen de groene bosrand bevindt zich woonzone Elbrus.

Elbrus contrasteert door zijn transparante, witgrijze look en platte dakarchitectuur met het krachtige design en de hellende daken van de andere gebouwen. Elk gebouw bestaat uit 1 tot 3- slaapkamerappartementen met ruime leefterrassen en grote raampartijen die uitzicht bieden op de stad of het groen. Ondergronds is een ruime parkeergarage. Voor de binnenafwerking staan kwaliteit en duurzaamheid voorop. Als koper heeft u inspraak in de afwerking met keuze uit de beste materialen én begeleiding van onze eigen interieurarchitecten. Dankzij een warmtepomp, vloerverwarming en zonnepanelen bent u voorbereid op de toekomst.
Op wandelafstand van het centrum met zijn gezellige winkels en eetgelegenheden, het cultureel centrum, de sporthal en de bioscoop. Ook het openbaar vervoer bevindt zich vlakbij. Bovendien is de oprit van de E314 vlakbij, u bent dus in no-time in grootsteden als Leuven, Hasselt, Brussel,…

Bovendien kan u genieten van 6% BTW op uw aankoop (in plaats van 21%) mits voldaan aan de voorwaarden.

Contacteer ons via www.detorens.be of 0495 38 70 38 en plan uw bezoek aan ons modelappartement!

Neem contact op