Eltor Zurenborg

* Van 357000€ Tot 577000€

1 - 3 slaapkamers 84 - 152 vierkante meters

Immoweb code : 11285136
Immoweb code : 11285136
*exclusief belastingen

Overzicht

1 - 3 slaapkamers
84 - 152 vierkante meters

Omschrijving

Eltor Zurenborg

Ontdek het toppunt van energiezuinig wonen op een ongeëvenaarde locatie in Antwerpen. Gelegen naast het Berchem station en in Zurenborg, biedt dit project een perfecte mix van bereikbaarheid en rustige stedelijkheid. Met slechts vier energiezuinige en ruime appartementen (BEN), verzekert dit exclusieve aanbod niet alleen een duurzame toekomst, maar ook een ongekende woonkwaliteit en lage algemene kosten.

Elk appartement is een toonbeeld van uitgepuurde architectuur, ontworpen om het daglicht optimaal te benutten. De zuidgerichte winterterrassen vormen het hart van elke woning, waar u het hele jaar door van de zon kunt genieten, met alle comfort van binnen. Deze terrassen bieden niet alleen een prachtig uitzicht, maar fungeren ook als een natuurlijke uitbreiding van de leefruimte.

Wonen op deze toplocatie in Antwerpen betekent dat u het beste van twee werelden krijgt: de rust en exclusiviteit van een energiezuinig appartement, en de levendigheid van de stad binnen handbereik. Of u nu houdt van de nabijheid van culturele hotspots, het gemak van lokale winkels, of de snelle toegang tot het openbaar vervoer, dit project biedt het allemaal.

Grijp de kans om te wonen in een van deze vier uitzonderlijke appartementen. Ontdek hoe comfort, duurzaamheid en design samenkomen op een van de meest begeerde locaties in Antwerpen. Dit is meer dan een huis; het is een levensstijl. Welkom thuis.

Neem contact op