Nieuwbouwproject - Appartementen te koop

* Van 125000€ Tot 534750€

2 - 3 slaapkamers

Immoweb code : 10994941
Immoweb code : 10994941
*exclusief belastingen

Overzicht

2 - 3 slaapkamers

Omschrijving

Nieuwbouwproject Anzegem: L'Eglize 21 appartementen en 4 ...

L'Eglize: Nieuwbouwproject in het centrum van Anzegem mogelijk aan 6% btw

L'Eglize omvat een gezellige mix van 21 appartementen en 4 handelspanden. Je vindt er stijlvolle en energiezuinige appartementen met 2 tot 3 slaapkamers te koop pal in het centrum van Anzegem, vlak bij de kerk. Daarnaast zijn er ook enkele handelspanden te koop, waaronder een brasserie.

Op een toplocatie in Anzegem centrum


Slager
Bakker
Restaurant
Delhaize
Lagere en middelbare scholen
Talrijke sportfaciliteiten

Kortom, alles wat je nodig hebt binnen handbereik!

Appartementen te koop

Laat je verrassen door het gevarieerde aanbod van 1 gelijkvloers appartement, zestien 2-slaapkamerappartementen en vier penthouses met 3 slaapkamers. Dankzij de functionele en doordachte indeling ordt de beschikbare ruimte, gaande van 87 m² tot 125 m², prima benut. Ongeacht het aantal slaapkamers vind je bij elk appartement een kwalitatief terras en een apart gastentoilet. Elk appartement beschikt ook over een privéstaanplaats. Bovendien zijn heel wat parkeerplaatsen voorzien van een mogelijkheid tot elektrische laadpaal, volledig future proof dus. Wil je graag nog extra berging, dan kan je in de kerlderverdieping een bergruimte aankopen. Verder heb je ook toegang tot de ruimte, gemeenschappelijke fietsenstalling.

Handelspanden te koop


Een van de belangrijkste doelstellingen van L'Eglize is een gezellig dorpsgevoel creëren. Daarom kozen we bewust voor de combinatie van ruime appartementen met handelspanden...

Neem contact op