Nieuwbouwproject - Appartementen te koop

* Van 239264€ Tot 357182€

1 - 3 slaapkamers 82 - 132 vierkante meters

Immoweb code : 10900869
Immoweb code : 10900869
*exclusief belastingen

Overzicht

1 - 3 slaapkamers
82 - 132 vierkante meters
Virtueel bezoek

Omschrijving

Nieuwe appartementen in het centrum van Vlimmeren

Het project ‘Flemere’ is gelegen midden in het centrum van Vlimmeren, naast het parochiehuis en over de school “Triangel”.

Het project bestaat uit verscheidene gebouwen met een divers aanbod van appartementen, appartementen met assistentie-mogelijkheden, kleine woningen en iets grotere dorpswoningen.

Alle terrassen en tuintjes zijn van west over zuid naar oost georiënteerd. Het gebouw is zo ontworpen dat de bewoners een maximale beleving hebben van het perceel en er geen hinder wordt gecreëerd ten opzichte van de buren.

In de tuinstrook, rechts achteraan tegen de Dorpstraat, worden extra fietsenbergingen en ondergrondse vuilniscontainers voorzien.

Juist daarvoor bevindt zich de toegang naar de ondergrondse garage en bergingen. Voor ieder appartement en/of woning is er minimaal 1 autostaanplaats gekoppeld aan een berging voorzien. Ook hier is er nog extra ruimte voor fietsenstalling.

In dezelfde kelder hebben de appartementen met assistentie-mogelijkheden hun eigen afgelsoten ruimte waar men elektrische fietsen, scooters en andere kan plaatsen en opladen. Ook hier is er voor ieder appartement een ondergrondse opbergruimte mogelijk evenals een gemeenschappelijk waslokaal.

De voorgevellijn werd op het terrein achteruit getrokken zodat men een mooi open straatbeeld creëert. Hierdoor komt er ruimte vrij voor een pleintje met zitbank aan de straatzijde recht tegenover de schoolpoort.

Het terrein wordt door 2 fiets/wandelpaden ontsloten. Het zorgt voor een veilige verbinding

Neem contact op