Nieuwbouwproject - Appartementen te koop

* Van 265000€ Tot 437500€

1 - 3 slaapkamers 67 - 147 vierkante meters

Immoweb code : 10712525
Immoweb code : 10712525
*exclusief belastingen

Overzicht

1 - 3 slaapkamers
67 - 147 vierkante meters

Omschrijving

Residentie ‘SWAN’ – Comfortabel en energiezuinig wonen aan …

Residentie ‘SWAN’ betreft een uniek en kwalitatief nieuwbouwproject, die 22 ruime appartementen, bijhorende kelderbergingen en 15 garages bevat. Het comfort wordt aangeboden in appartementen, variërende tussen één, twee of drieslaapkamers met unieke grotes en omvangen. Kortom, voor elk wat wils!
De residentie bevindt zich op een uiterst centrale ligging waar we slechts enkele stappen verwijderd zijn van het centraal station, de Zeedijk, de markt, de haven en alle winkel- en eetgelegenheden. De twee gelijkvloersappartementen werden voorzien van een privétuin waar de overige appartementen kunnen rekenen op een zuidelijk gericht zonneterras.
De kwalitatieve afwerking die meteen zichtbaar wordt in de appartementen, gaat hand in hand met het gebruik van de hoogwaardige materialen. Zo worden alle wooneenheden voorzien van warmtepompen aangesloten op vloerverwarming, om alle entiteiten volledig zelfvoorzienend te maken, een ware knipoog naar een energiezuinige toekomst. Door het aanvullend gebruik ventilatiesystemen (type D) met warmterecuperatie bekomen we dan ook uiterst zuinige energielabels. (E- peil 30).
Verder is er een ruim budget voorzien voor eigen inbreng. Als koper heeft U namelijk nog de mogelijkheid om uw eigen keuzes te maken. De vloeren alsook de aankleding van de badkamer en/of keuken worden dan ook in samenspraak met U gekozen.
Koop op plan en geniet het voorrecht om een persoonlijke toets te geven aan de afwerking van uw droomappartement! Tijdens deze professionel…

Neem contact op