The Vineyard te Brakel

* Van 344500€ Tot 477500€

2 slaapkamers 97 - 135 vierkante meters

Immoweb code : 10131353
Immoweb code : 10131353
*exclusief belastingen

Overzicht

2 slaapkamers
97 - 135 vierkante meters

Omschrijving

Luxe appartement met zicht op een groene vallei & wijngaard

Het exclusieve project Residentie THE VINEYARD combineert het beste van twee werelden.

Gelegen in Brakel, vlakbij Oudenaarde en Geraardsbergen, omzoomd door een groene vallei met prachtige wijngaard, veel bomen en gras en toch dichtbij het centrum van Brakel.

De luxe BEN (‘bijna-energieneutraal’) – appartementen zijn stijlvol en heerlijk ruim, maar vooral tot in de puntjes uitgekiend. Ze zijn op alles voorzien, goed beveiligd en voorzien van een high-end afwerking. De ruime appartementen en penthouses hebben schitterende leefterrassen met een eindeloos zicht op een groene vallei en de achterliggende natuur als decor. De ideale plek om tot rust te komen na een intensieve dag of om uw gasten in een karaktervol decor te ontvangen.Wij maken uitsluitend gebruik van alternatieve, duurzame energie en passen een doorgedreven isolatie toe voor een uiterst beperkt energieverbruik. Er wordt gebruik gemaakt van warmtepompen en vloerverwarming. Hoogrendementsglas en een stevig pakket aan isolatie in de wanden garanderen optimale isolatiewaarden.

Het project met lift bestaat uit high-end tuinappartementen, luxeappartementen en signature penthouses, elke met ruime 2 & 3 slaapkamers.

Elk appartement beschikt tevens over een privé terras of tuin met eindeloos zicht op de groene vallei en de wijngaard. De doorzonwoningen zijn stijlvol en heerlijk ruim, maar vooral tot in de puntjes uitgekiend.

The Vineyard beschikt over een ruime ondergrondse parking en een berging per appartement

The Vineyard te Brakel

Neem contact op