DE WATERTOREN

* Van 240000€ Tot 310000€

2 slaapkamers

Immoweb code : 10253592
Immoweb code : 10253592
*exclusief belastingen

Overzicht

2 slaapkamers

Omschrijving

Residentie ' DE WATERTOREN'

Liefhebbers van de Belgische kust worden in 2023 verwend met de bouw van 2 prachtige residenties in de rustige kustgemeente Bredene. Naast residentie 'Molenhof' starten we dit jaar met de bouwwerken van een tweede residentie, genaamd residentie 'De Watertoren' dewelke eveneens op een boogscheut van het prachtige strand Bredene is gelegen. De residentie bestaat uit een kelderverdieping waar 10 garageboxen, 1 parkeerplaats en 5 bergingen worden in ondergebracht. Op de gelijkvloerse verdieping is er plaats voor vier privatieven en 1 garagebox dewelke toebehoort aan privatief A.03. Op de eerste verdieping worden 5 privatieven opgetrokken en op de tweede verdieping 3 ruime privatieven. Er is keuze tussen een privatief met 1 of 2 slaapkamers.

De afwerking gebeurt volgens ons ECO lastenboek. Dit verschilt van ons standaard lastenboek door onder andere de aanwezigheid van een kwalitatief warmtepompsysteem in combinatie met vloerverwarming EN daarenboven een installatie van zonnepanelen waardoor geen gasaansluiting meer voorzien wordt.
Heeft u vragen over de mogelijkheden? Neem vandaag nog contact met één van onze makelaars die u met veel enthousiasme een antwoord zullen bieden op uw vragen.

Gedetailleerde prijslijst, plannen en lastenboek verkrijgbaar op aanvraag. U koopt reeds een appartement vanaf 170.000 euro. Een garabox is aan te kopen vanaf 30.000 euro, de staanplaats aan 25.000 euro en de extra bergingen vanaf 4.000 euro.

Prijzen btw exclusief.

Neem contact op