Residentie Koriander

* 362185€

2 slaapkamers 113 vierkante meters

Immoweb code : 11099948
Immoweb code : 11099948
*exclusief belastingen

Overzicht

2 slaapkamers
113 vierkante meters

Omschrijving

PRACHTIGE RESIDENTIE MET NOG 10 APPARTEMENTEN (KEUZE UIT 1

Welkom in Evergem, in een zijstraat van de "Droogte". In deze nieuwe verkaveling stellen wij u graag deze gloednieuwe residentie genaamd ""Koriander"' voor, waar energiezuinig en ruimte centraal staan.

De appartementen zijn verdeeld over twee blokken (A & B) bestaande uit vier bouwlagen en opgetrokken in een moderne stijl (afwerking: grijze gevelsteen en zwarte trespa). De gebouwen worden opgetrokken aan de rand van het reeds aangelegde park dat centraal aanwezig is in de verkaveling. Bovendien genieten deze ruime appartementen van een groot terras met grote oriëntatie en een mooi zicht.

De kwalitatieve nieuwbouw appartementen zijn gelegen in de Droogte (verbindingsweg Evergem - Wippelgem) nabij belangrijke invalswegen, openbaar vervoer, scholen, winkels, enz.
De nieuwe verkaveling geniet van een residentieel karakter nabij omliggende weilanden waardoor kwalitatief wonen in een rustige omgeving gegarandeerd wordt.

Wenst u meer informatie? Wilt u nu al weten wanneer de eerste bezoekdag wordt georganiseerd? Contacteer ons nu via 0472/98.16.29 of [email protected]

Neem contact op