De Bib

* Van 310000€ Tot 575000€

1 - 3 slaapkamers

Immoweb code : 11301334
Immoweb code : 11301334
*exclusief belastingen

Overzicht

1 - 3 slaapkamers

Omschrijving

De Bib: Luxe Appartementen in het Hart van Evergem

Ontdek Residentie "De Bib" gelegen in het bruisende hart van Evergem. Geniet van het gemak van alle voorzieningen op loopafstand, waardoor deze locatie absoluut top is.

Gelegen aan de rustige en aangename Bibliotheekstraat, aan de voet van de kerktoren, biedt dit unieke project een bijzondere feature: de verwarming gebeurt middels vloerverwarming op basis van GEOTHERMIE, wat betekent dat uw appartement ook in de zomer gekoeld wordt.

Dit exclusieve project bestaat uit 6 appartementen, elk voorzien van comfort en luxe. Geniet van een privéterras of tuin, ruime en lichte kamers, en hoogwaardige afwerking met duurzame materialen. Grote ramen en open leefruimtes creëren een unieke ervaring.

Via de doorrit heeft u toegang tot het achterliggende perceel met 6 garageboxen, een afval- en fietsenberging, en 8 parkeerplaatsen. Het achterste deel van het perceel is een gemeenschappelijke groenzone, wat het ontwerp in balans brengt met de omgeving.

Met veel aandacht voor bezonning en beleving, geeft niet alleen de vorm maar ook de gebruikte materialen het gebouw karakter. De gevelpleisterwerk met betonlook en het zwarte plaatmateriaal op de bovenste verdieping benadrukken de dynamiek van het gebouw.

Bovendien is er veel aandacht besteed aan het energetische aspect, met isolatie, hedendaagse technieken en hoogwaardige ramen, strevend naar een BEN-gebouw.

Zie jij jezelf hier al thuiskomen?

Neem contact op met onze nieuwbouwspecialist voor meer informatie en mogelijkheden!

Neem contact op