Gaverling Appartementen

* Van 154325€ Tot 442375€

1 - 3 slaapkamers 76 - 148 vierkante meters

Immoweb code : 11272596
Immoweb code : 11272596
*exclusief belastingen

Overzicht

1 - 3 slaapkamers
76 - 148 vierkante meters

Omschrijving

Toekomstgericht wonen in een park

Gavere is een gezellige gemeente aan de Schelde met prachtige fietsroutes aan de voet van de Vlaamse Ardennen. Het project is gelegen in de dorpskern met alle mogelijke winkels in de buurt, een school om de hoek en een marktplein dat volledig werd heraangelegd. Er is een treinstation op 1km en het heeft goede verbindingen naar zowel Gent als de autosnelweg, dit de perfecte locatie om te wonen.
De hedendaagse architectuur staat in voor een tijdloze look.

Dankzij de vloerverwarming geniet u altijd van een gezellige warmte zonder enig plaatsverlies genieten van pure luxe zowel binnen als buiten. Ruime lichtrijke appartementen, met terrassen en met een grote gemeenschappelijke tuin

De appartementen hebben allen een terras en zijn uitgerust met vloerverwarming en beschikken over zonnepanelen. De woningen zijn uitgerust met vloerverwarming en warmtepomp en behalen een E-peil onder E30 (BEN of Bijna Energie Neutraal)! Je profiteert daarmee niet alleen van een lagere energiefactuur maar ook van korting op je lening én een vrijstelling van onroerende voorheffing van 50% gedurende 5 jaar.

Bij ieder appartement dient een ondergrondse berging en ondergrondse staanplaats aangekocht te worden, bij de woningen dient een staanplaats aangekocht te worden. De oplevering is voorzien voor april 2024. Alle oppervlaktes zijn BVO.

Dit project komt in aanmerking voor de aankoop aan een verlaagd BTW percentage, nl. 6% BTW in plaats van 21%. Contacteer ons gerust voor de details hiervan.

Er is

Neem contact op