Geel - Laar

* Van 235829€ Tot 325978€

1 - 3 slaapkamers 76 - 109 vierkante meters

Immoweb code : 10739258
Immoweb code : 10739258
*exclusief belastingen

Overzicht

1 - 3 slaapkamers
76 - 109 vierkante meters

Omschrijving

Appartementen in Geel - Laar

Hier is de warmte voelbaar.
In het gehucht Sint-Dimpna, op fietsafstand van het stadscentrum van Geel, bouwt Matexi een gloednieuwe woonbuurt: Laar. Hier gaan duurzaamheid, groenruimte en ontmoeten hand in hand. Deze buurt staat garant voor centraal en tegelijk rustig wonen . Scholen, jeugd- en sportverenigingen, zorginstellingen en winkels vind je er op wandelafstand. Binnen dit project ontwikkelt Matexi een aangename mix van bewoning, brede wandel- en fietspaden, een buurtplein en 2 openbare groene zones .

Dankzij de grote diversiteit aan appartementen en woningen voelen zowel jong als oud zich hier helemaal thuis. In totaal bouwen we 116 wooneenheden, waarvan ongeveer de helft appartementen en de helft woningen, ingeplant in een groene setting:

Residentie Emilia.
De gezellige residentie Emilia telt 15 energiezuinige appartementen . Comfort, veel licht en een hoge leefkwaliteit staan in deze moderne 1 of 2 slaapkamerappartementen voorop. Deze appartementen zijn geschikt voor investeerders, starters en villaverlaters. Snel verhuizen mogelijk!



Residentie Joanna.

Neem contact op