Geel - Station

* Van 229706€ Tot 442787€

1 - 3 slaapkamers 57 - 129 vierkante meters

Immoweb code : 10991297
Immoweb code : 10991297
*exclusief belastingen

Overzicht

1 - 3 slaapkamers
57 - 129 vierkante meters

Omschrijving

Appartementen in Geel - Station

Ontdek het nieuwe, bruisende woonproject, Geel Station Villa Spoorbloem , pal in het levendige centrum van Geel! Met 38 moderne wooneenheden , variërend van studio's tot 1-, 2- en 3-slaapkamer appartementen , bieden wij een divers aanbod voor een breed publiek. Duurzaamheid staat centraal in dit nieuwe project, zonder te moeten inboeten aan comfort. Alle woningen zijn uitgerust met zonnepanelen , vloerverwarming en individuele geothermische warmtepomp . Een e-peil van 20 of lager wordt gegarandeerd.

De ideale uitvalsbasis voor wie mobiliteit belangrijk vindt, Geel Station is gunstig gelegen in het hart van het centrum , op enkele minuten stappen van winkelstraten en het station . Voorzien van ruime terrassen en gelijkvloerse tuintjes , bieden onze appartementen een unieke leefomgeving. Bovendien creëren we een oase van rust met een collectieve daktuin , perfect om te ontspannen, te genieten en buren te ontmoeten.

Goed nieuws! Het aanbod staat nu online, ontdek hieronder alle details en beschikbaarheden. Stap de deur uit en betreed een wereld van winkels, cultuur, sport en andere voorzieningen , allemaal op wandelafstand.

Neem contact op