Mosa

* Van 252865€ Tot 490875€

1 - 3 slaapkamers 51 - 127 vierkante meters

Immoweb code : 11329152
Immoweb code : 11329152
*exclusief belastingen

Overzicht

1 - 3 slaapkamers
51 - 127 vierkante meters
Virtueel bezoek

Omschrijving

NIEUWBOUWAPP. IN HARTJE HASSELT MET 1,2 & 3 SLKS

NIEUWBOUWAPP. IN HARTJE HASSELT MET 1,2 & 3 SLKS
WONEN IN HARTJE HASSELT
Op wandelafstand van het stadscentrum van Hasselt, Hoofdstad van de Smaak treffen wij residentie Mosa aan. Ideaal voor iemand die wil genieten van het bruisende stadscentrum. In de directe omgeving treffen wij lokale handelaars aan. Tevens bevinden wij ons op wandelafstand van verschillende parken, het Cultureel centrum, … Ook kunnen wij een goede bereikbaarheid garanderen door de ligging nabij openbaar vervoer en invalswegen zoals de kleine en de grote ring waardoor wij ons vlot kunnen verplaatsen.
APPARTEMENTEN VOOR ELKE FASE IN JE LEVEN
In residentie Mosa bieden wij diverse appartementen aan met één, twee en drie slaapkamers. Zo zijn er gelijkvloerseappartementen met een terras & privatieve tuin, penthouses met een terras van ruim 60m². In totaliteit zijn er achttien appartementen verspreid over de eerste, tweede, derde en vierde verdieping. Leuk om te weten is dat er autostaanplaatsen, een privatieve kelderberging en een gemeenschappelijke fietsenberging aanwezig is.
TROEVEN
+ Aangename buitenruimtes
+ Gunstige ligging in hartje Hasselt
+ Parkeergelegenheid voor wagen & fiets
+ Energiezuinig appartementen voorzien van hedendaagse technieken (zonnepanelen, warmtepomp, …).
+ Geniet nu nog van 6% BTW (AANKOOP AAN VERLAAGD BTW-TARIEF VAN 6% ZOWEL OP DE CONSTRUCTIE ALS DE GROND (IPV 21%) MOGELIJK INDIEN MEN AAN DE WETTELIJKE VOORWAARDEN VOLDOET.)
Net als ons overt

Neem contact op