Firmin

* Van 284500€ Tot 482500€

1 - 3 slaapkamers 82 - 268 vierkante meters

Immoweb code : 11301663
Immoweb code : 11301663
*exclusief belastingen

Overzicht

1 - 3 slaapkamers
82 - 268 vierkante meters

Omschrijving

Goed leven te Jette!

Residentie FIRMIN is een toonaangevend voorbeeld van stadsinbreiding, herbestemming en nieuwbouw, in het hart van JETTE. Met een hoogstaande architectuur wordt het élan van de omgeving nog verder opgewaardeerd en voorziet het project in een ‘state-of-the-art’ woonplek. Een typevoorbeeld van architectuur voor de toekomst, met een knipoog naar het verleden!

Het project bestaat uit woningen en appartementen met zowel 1, 2 als 3 slaapkamers. Ruime terrassen en dito groenpartijen in het binnengebied die zorgen voor extra sfeer, beleving en een rustpunt in de stad. Wie kiest voor FIRMIN, kiest voor hoogstaande woonkwaliteit!

Dankzij ons geëngageerd team worden de nieuwe bewoners/ investeerders nauw betrokken in de hele ontwikkelingvan hun nieuwe woonst of investering. Er wordt voor elke woonst gekozen voor een hoogwaardige en kwalitatieve afwerking, waarbij de toekomstige bewoner zelf nog de keuze heeft over de finale uitstraling van zijn/ haar woonstek. Aura zet resoluut in op duurzaamheid zowel inzake energie als materialiteit en dit vanaf de ontwerptafel.

Neem contact op