YOU Fase 1

* Van 318000€ Tot 369000€

1 slaapkamer 31 - 34 vierkante meters

Immoweb code : 11309871
Immoweb code : 11309871
*exclusief belastingen

Overzicht

1 slaapkamer
31 - 34 vierkante meters

Omschrijving

Investeringsproject YOU: Instapklare studentenstudio’s

Bent u op zoek naar een investeringsproject in hartje Leuven of wenst u een studentenstudio voor uw zoon of dochter te kopen in plaats van ze jarenlang te huren? Dan is project YOU de ideale oplossing!

Centraal gelegen op de Bondgenotenlaan in Leuven, op wandelafstand van de faculteiten van de KULeuven en alle mogelijke voorzieningen, kunt u investeren in prachtige instapklare studentenstudio’s. Studentenproject YOU is dé nieuwe hotspot voor studenten in Leuven. De groeiende vraag naar studentenhuisvesting in Leuven biedt een unieke investeringsmogelijkheid met een mooi rendement voor diegenen die willen genieten van de bloeiende vastgoedmarkt in deze bruisende studentenstad.

Alle studentenstudio’s worden geschilderd en gemeubeld, beschikken over eigen sanitair en een eigen volledig uitgeruste kitchenette. Er kan gebruik gemaakt worden van de gemeenschappelijke, volledig uitgeruste keukens en ontspanningsruimtes. Daarnaast beschikken alle studentenentiteiten over een combinatie van warmtepomp-vloerverwarming-ventilatiesysteem en zonnepanelen.

Naast de gemeenschappelijke binnenruimtes is er ook een zalig groen en gezellig binnenplein.

Bij YOU zorgen we voor een hoogwaardige en kwaliteitsvolle afwerking. Elke studentenentiteit is eigentijds en optimaal ingericht.

Onmiddellijk beschikbaar & verkoop onder registratierechten, waardoor er heel wat kosten wegvallen.
Interesse? www.you-leuven.be, stuur een mail naar [email protected] of bel 0495 38 70 38.

Neem contact op