Nieuwbouwproject - Appartementen te koop

* Geen prijs

Immoweb code : 11000178
Immoweb code : 11000178
*exclusief belastingen

Overzicht

Omschrijving

Residentie Het Burgemeesterpark

Exclusief wonen in het bruisende centrum van Lommel. Stap binnen in Residentie Het Burgemeesterpark en beleef hoe comfortabel wonen kan zijn. Wilt u thuiskomen in uw prachtige appartement of woning en omarmt worden door rust en kwaliteit? Dit prestigieuze project bestaat uit 9 luxe appartementen én 5 luxe woningen, afgestemd op mensen die willen leven op niveau en baden in kwaliteit.

Door het gebruik van volumes en hoogwaardige materialen en leveranciers heeft dit project als geheel een luxueuze uitstraling.

Het strakke en verfijnde ontwerp zorgt voor een opvallende verschijning in het straatbeeld van Lommel.

Alle appartementen, woningen én gemeenschappelijke ruimtes zijn tot in de puntjes afgewerkt. Op de benedenverdieping bevinden zich 1 ruim tuinappartement en 1 royaal appartement met maar liefst 2 terrassen . De eerste verdieping alsook de tweede worden verdeeld over 3 prachtige appartementen met grote terrassen. De bovenste verdieping is exclusief voor het penthouse en geeft uit op ook maar liefst 2 terrassen. Dit alles bevindt zich boven een comfortabele ondergrondse parkeergarage die u via de lift kunt bereiken. Daarnaast zijn er ook nog maar liefst 5 hoogwaardig afgewerkte woningen beschikbaar met elk hun eigen tuin en terras.

Alle eenheden zullen opgeleverd worden met een maximum E-Peil van E30, zonnepanelen én warmtepomp.
-Optioneel E-peil 20 (extra zonnepanelen)
-Oplevertermijn, begin 2025
-Keukens, Fransen Keukens te Lommel
-Vloeren, RG Tegels ...

Neem contact op