Residentie Josef Albers

* Van 415000€ Tot 995000€

2 - 3 slaapkamers 80 - 125 vierkante meters

Immoweb code : 10529472
Immoweb code : 10529472
*exclusief belastingen

Overzicht

2 - 3 slaapkamers
80 - 125 vierkante meters

Omschrijving

Toparchitectuur in Oostduinkerke

Deze residentie vind u aan de Albert-I laan 91 in Oostduinkerke-Bad en heeft een Zuid-Oost oriëntatie. Uit de wind, zeer zonnig en net om het hoekje bent u aan de dijk en het strand van Oostduinkerke.

Residentie Josef Albers bestaat uit 15 appartementen en een penthouse appartement en is een ontwerp van het jonge Gentse bureau Element architecten. Deze nieuwe Rietveld residentie ademt onze visie. Het is een tijdloos streven naar de schoonheid in architectuur. Een stijlvol, meticuleus evenwicht tussen soberheid en verfijning.
In de directe omgeving van deze appartementen vindt u onder andere talloze leuke restaurant en geweldige bakkers. Wandel de hoek om en u kijkt uit over het mooiste en meest uitgestrekte strand van de Belgische kust!Het interieur van residentie Josef Albers ademt dezelfde elegantie als het exterieur. Beide zijn het resultaat van de hoge kwaliteitsvereisten die Rietveld ontwikkelingen kenmerken.

Laat uw ogen strelen door de plafondhoge deuren en de natuurlijke en hoogwaardige materialen. Van eiken parket tot volledige uitgeruste keuken van sistem.be, badkamers met Duravit sanitair en inloopdouches tot aan de camerabewaking; aan alles is gedacht en maximale aandacht geschonken. Alles staat in dienst van wooncomfort en de rust die zo karakteristiek is voor sublieme architectuur.
Het project voldoet aan alle laatste energienormen. Mogelijkheid tot aankoop van nabijgelegen garageboxen.

Neem contact op