Green C The Park

* Van 235000€ Tot 315000€

1 - 2 slaapkamers 65 - 88 vierkante meters

Immoweb code : 10234756
Immoweb code : 10234756
*exclusief belastingen

Overzicht

1 - 2 slaapkamers
65 - 88 vierkante meters

Omschrijving

Green C The Park

Green C, dat is groen en ruimte in het hart van dé badstad Oostende. Bovendien heeft Green C karakter. Een aangenaam karakter, met veel licht en ruimte. Waar je spontaan goedgehumeurd wordt en mensen elkaar gedag zeggen als ze door de groene binnentuin wandelen.
De derde fase van Green C omvat de bouw van The Park. Deze residentie telt zeven bouwlagen en biedt plaats aan 31 ruime woonappartementen met een uitgebreide keuze aan tweeslaapkamerappartementen. Op de hogere verdiepingen vind je ook units met drie slaapkamers terug.

The Park is centraal gelegen binnen Green C, tussen het buurtpark en de parktuin. Alle appartementen genieten van een eigen terras. Op de gelijkvloerse verdieping bevindt zich bovendien een ruime fietsenbergingGreen C is een oase in de stad. Green C is groen en dat mag je gerust letterlijk nemen. Meer dan 60% of 10.000m² van het woonproject bestaat uit open ruimte met veel natuur, zitplekjes onder de bomen en zelfs een urban farm.

Bovendien sta je op enkele minuten wandelen aan de zee, maar ook aan de bibliotheek, het zwembad, de winkels en de haven. Hier ligt Oostende aan je voeten.

Green C is niet zomaar een stadsvernieuwingsproject als een ander. We gingen heel ver om in het hart van Oostende een prachtig groene en betaalbare woonbuurt te creëren. Deze appartementen verbinden jong en oud, grote en kleine gezinnen, tweedeverblijvers en vaste bewoners.

Neem contact op