Largo

* Van 225000€ Tot 325000€

1 - 2 slaapkamers 61 - 93 vierkante meters

Immoweb code : 9745800
Immoweb code : 9745800
*exclusief belastingen

Overzicht

1 - 2 slaapkamers
61 - 93 vierkante meters

Omschrijving

LARGO

In hartje Oostende verrijst een gloednieuw gebouw met 49 appartementen, verspreid over 8 bouwlagen. Hier vind je zowel stijlvolle éénslaapkamerappartementen te koop, als ruimere appartementen met twee slaapkamers en zelfs één appartement met drie slaapkamers. De oppervlaktes variëren tussen 60 en 155m² en elke woonunit beschikt over minstens één zuidgericht terras. Helemaal bovenaan bevinden zich bovendien nog twee mooie penthouses met riante terrassen, de bijhorende privacy en een prachtig uitzicht over Oostende.

Tijdloze architectuur, betaalbaar én met oog voor detail. De zon komt hier door de grote ramen aan de voor- en achterzijde binnen, waardoor deze appartementen baden in het licht.Je wagen parkeer je op de private parking of in de parkeergarage achter het gebouw, op het gelijkvloers bevindt zich een ruime fietsenstalling en een handige bergruimte.

Largo is niet zomaar een appartement aan zee. Het is een nieuwbouwproject op een heel centrale plek en toch betaalbaar. Een slimme belegging, of je hier nu zelf komt wonen, een tweede verblijf zoekt of op zoek bent naar een investeringspand want vastgoed aan de kust blijft populairder dan ooit. Largo voldoet aan de modernste woonnormen en energievereisten. Geen verouderd gebouw waar je nog een dure renovatiekost moet dragen. Nee, jouw appartement is volledig instapklaar en kan meteen verhuurd worden.

Neem contact op