Residentie Samphire

* Van 390000€ Tot 485000€

2 slaapkamers 85 - 130 vierkante meters

Immoweb code : 10293891
Immoweb code : 10293891
*exclusief belastingen

Overzicht

2 slaapkamers
85 - 130 vierkante meters

Omschrijving

TOPARCHITECTUUR OP GROENTEMARKT IN HARTJE OOSTENDE!

Deze exclusieve residentie met open zicht is gelegen op een toplocatie pal in het historisch centrum van Oostende en bevindt zich vlakbij het strand, het station, de jachthavens als nabij de winkelstraten.
De strakke aflijning, uitgepuurde detaillering, grote raampartijen en glazen balustrades geven architecturaal vorm aan dit gebouw.

Deze nieuwe residentie bestaat uit 9 appartementen, met 1, 2, of 3 slaapkamers. Alle appartementen hebben een prachtig open zicht en terrassen uitgevend op het marktplein.
Op het gelijkvloers bevindt zich een ruime handelsruimte met 8 meter etalage en een oppervlakte van 130m2.

Dit project wordt gekenmerkt door zeer hoogwaardige afwerking en materialenkeuze. Residentie 'SAMPHIRE' heeft een uiterst uitgepuurde architecturale vormgeving.

Door zijn aankleding en verfijnde detaillering krijgt het gebouw een prachtige en elegante uitstraling. Zo wordt de gevel volledig afgewerkt in maatwerk aluminium. De terrassen krijgen een heldere doorlopende glazen balustrade, telkens gemaakt uit één stuk en dus zonder verticale verdelingen of ondersteuningen.

Er is gekozen voor hoogwaardige materialen, design en afwerking voor de keuken (type b3 -het hoogste segment van het kwaliteitsmerk Bulthaup) en het sanitair. Eveneens wordt er standaard een parketvloer in witte geoliede eik voorzien. Uiteraard is er ook een ruime persoonlijke vrijheid en keuze wat betreft de materialen voor de afwerking.

Neem contact op