Sky Harbour

Van 390000€ Tot 550000€

2 slaapkamers 94 - 97 vierkante meters

Immoweb code : 8833272
Immoweb code : 8833272

Overzicht

2 slaapkamers
94 - 97 vierkante meters

Omschrijving

Sky Harbour

Graag laten wij u kennismaken met SKY Harbour, de tweede fase van het stadsvernieuwingsproject SKY District die dé nieuwe referentie in Oostende wordt voor exclusief wonen.
Met zijn bevoorrechte ligging langs het Mercatordok en het ontspannende zicht op de jachtboten, voelt u zich in SKY Harbour één met de zee maar ook met het bruisende leven van dé stad aan zee. Niet alleen de vlotte bereikbaarheid maar ook het ruime palet aan activiteiten maakt van Oostende een bijzonder aantrekkelijke kuststad. Hier geniet u 365 dagen volop van al het moois dat het leven aan zee te bieden heeft.
SKY Harbour bestaat uit 86 appartementen met 2 of 3 slaapkamers en woonoppervlaktes van 90 tot 163m².Langs de jachthaven geniet u vanop uw ruime extra-large zonneterras van een grenzeloos zicht op het water en de stijlvolle jachtboten. De vakantiesfeer is hier nooit ver weg. Beneden stapt u buiten op het verkeersluwe plein met zowel stad, zee als winkels op wandelafstand. The sea loves this city, u zal het zelf ervaren!

Alle panden

Neem contact op