Iduna - Her Erf

* Van 274579€ Tot 328956€

2 - 3 slaapkamers 100 - 112 vierkante meters

Immoweb code : 11342062
Immoweb code : 11342062
*exclusief belastingen

Overzicht

2 - 3 slaapkamers
100 - 112 vierkante meters

Omschrijving

Iduna - Het Erf: geniet nu nog van onze lanceringsactie!

Het nieuwbouwproject Iduna wordt gerealiseerd in een nieuwe verkaveling te Oud-Turnhout. Aan de doodlopende wegen Klokbekererf, Semersstraat en Veldbraakstraat zal RDK 32 woningen en 36 appartementen realiseren.

Met het stijlvolle gebouw 'Het Erf' realiseert RDK de eerste fase van de appartemeten. Dit mooie gebouw bestaat uit twaalf appartementen met oppervlaktes die variëren van 100,2 m² tot 111,9 m². Hierbij hebben alle appartementen twee of drie slaapkamers, een apart toilet en een badkamer met zowel bad als douche.
Bij het ontwerp van de appartementen werd er veel aandacht geschonken aan woonkwaliteit. Zo hebben alle appartementen een ruime, lichte woonkamer met open keuken. Hierbij staan de leefruimtes in direct contact met de terrassen. Deze leefruimtes en terrassen zijn westelijk georiënteerd. Hierdoor heeft u niet enkel een mooi uitzicht over de velden en weides die tussen Oosthoven en Turnhout liggen, maar geniet u ook heel de namiddag van een optimale bezonning.

Dankzij deze troeven biedt dit project dan ook een mooie kans op een duurzame en kwalitatief appartement op een toplocatie te Oud-Turnhout.? Wilt u meer weten? aarzel niet en contacteer ons voor meer informatie!

OPEN HUIS: Wilt u met eigen ogen het werk van RDK zien? Spring dan zeker eens spontaan binnen in onze kijkwoning in dit project. Bijna elke vrijdagnamiddag is onze kijkwoning open. Meer info hierover vindt u op www.rdk.be.
Wij kijken alvast uit naar uw vrijblijvend bezoekje!

Neem contact op