Nieuwbouwproject - Appartementen te koop

* Van 221000€ Tot 255000€

2 - 3 slaapkamers 76 - 104 vierkante meters

Immoweb code : 10695792
Immoweb code : 10695792
*exclusief belastingen

Overzicht

2 - 3 slaapkamers
76 - 104 vierkante meters

Omschrijving

Nieuwbouwappartementen te Scherpenheuvel

Op wandelafstand van het bruisende centrum van Scherpenheuvel treft u het project BASILIQ. Dit project omvat luxueuze BEN appartementen met 1,2 en 3 slaapkamers (76m²- 147m²) met ruime terrassen. Verder heeft u ook de mogelijkheid om een ondergrondse staanplaats en/of ruime berging aan te kopen. Achter het project heeft u een prachtig zicht over de uitgestrekte weides alsook een gemeenschappelijke tuin met vijver waar u tot rust kan komen. Luxe, ruimte en innovatie zijn de 3 kernwoorden van dit project. Zonnepanelen mogelijk in meerprijs. Dit zal resulteren in een E-peil van minder dan 20. Bijgevolg kan u genieten van 100% korting op uw kadastraal inkomen gedurende 5 jaar.

Warmtepomp, geothermie, vloerverwarming, keukens met SIEMENS toestellen… slechts een paar zaken die u zal aantreffen in uw perfect afgewerkt appartement. Tegen meerprijs kan er eveneens gekozen worden voor passieve koeling via de vloer. Het project bevindt zich in de nabijheid van de gekende Basiliek van Scherpenheuvel, verscheidene recreatiegelegenheden, een sportcomplex en een school. Dit maakt van deze ligging een absolute top investering.

De grond- en constructiewaarden worden gesplitst, zodat u slechts 12% registratierechten betaalt op de grondwaarde en 21% op de constructiewaarde. Wenst u meer info of een werfbezoek op één van onze meer afgewerkte werven, aarzel dan niet om een afspraak te maken. Wij gaan met u van A-Z door de plannen, de afwerking en het financiële plaatje.

Neem contact op