Nieuwbouwproject - Appartementen te koop

* Geen prijs

Immoweb code : 10915522
Immoweb code : 10915522
*exclusief belastingen

Overzicht

Omschrijving

Wonen in Sint-Niklaas, leven in de stad en tevens genieten v

Wenst u te resideren in Sint-Niklaas? Leven in het hart van de stad en tegelijkertijd genieten van alle comfort. Dit is een unieke locatie waar u volledig uzelf kunt zijn. Residentie Squadron biedt u het beste van beide werelden. Hier vindt u moderne, ruime en duurzame nieuwbouwappartementen in een levendige stad. Wonen in Residentie Squadron betekent verblijven in een knus gebouw, gelegen in het centrum van Sint-Niklaas, op loopafstand van de Grote Markt, winkels en scholen in de directe omgeving. Dit project beschikt over een top mobiscore van 9,2/10.

U kunt rekenen op hoogwaardige nieuwbouw met hedendaagse luxe. De binnenkant van de appartementen zijn afgewerkt met kwalitatieve materialen. Elke dag kunt u genieten van een heerlijk thuiskomen in een woning die aan al uw wensen en comfort voldoet. Elk appartement beschikt over een ruim individueel terras en een royale berging. De oppervlaktes variëren van 70 m² tot 140 m², terwijl de terrassen een grootte hebben van 20 m² tot 45 m².

Op de begane grond zijn er overdekte parkeerplaatsen en fietsenstallingen beschikbaar in een beveiligde omgeving, toegankelijk via een automatische poort.
Neem snel contact met ons op om een afspraak te maken op ons kantoor en ontvang meer informatie over deze unieke mogelijkheid!
voor meer info www.quares.be

Neem contact op