Park Leon

* Van 260000€ Tot 410000€

1 - 3 slaapkamers 87 - 115 vierkante meters

Immoweb code : 11194418
Immoweb code : 11194418
*exclusief belastingen

Overzicht

1 - 3 slaapkamers
87 - 115 vierkante meters

Omschrijving

Park Leon - prachtig nieuwbouw project in centrum Wetteren

Park Léon belichaamt een nieuw tijdperk van duurzame woningbouw. Het project bestaat uit twee kleinschalige gebouwen in Wetteren centrum, elk met een unieke ligging en uitstraling. De centrale ligging van Park Léon biedt een breed scala aan voorzieningen, winkels en restaurants op loopafstand. Daarnaast zorgen de nabijgelegen invalswegen voor een vlotte verbinding.
Eén gebouw bevindt zich langs de straatzijde en biedt ruime zonneterrassen met uitzicht op het park, terwijl het andere zich in het binnengebied bevindt. Omringd door een kwalitatief hoogstaand park, vormen deze stijlvolle residenties een harmonieuze omgeving. De appartementen zijn gekenmerkt door een eigentijdse stedelijke architectuur. Elk appartement beschikt over een royaal terras met uitzicht op het privépark. De gelijkvloerse appartementen van blok B hebben bovendien een eigen tuin. Dankzij de grote raampartijen genieten alle appartementen van overvloedig natuurlijk licht en een prachtig uitzicht.
De gebouwen voldoen aan de EPB-normen voor energieprestatie, met een maximaal E-peil van E30. Elk appartement is uitgerust met een hoog-efficiënte warmtepomp, vloerverwarming en een ventilatiesysteem met warmteterugwinning.
Elk appartement wordt volledig afgewerkt opgeleverd, inclusief een afwerking naar eigen smaak, te kiezen bij geselecteerde leveranciers voor keuken, sanitair en vloerbekleding.
Bent u benieuwd naar dit unieke nieuwbouwproject? Contacteer Quinten van Immo Zone via 0485/02.48.04

Neem contact op