Roosgaerd

* Van 305000€ Tot 990000€

2 - 3 slaapkamers 82 - 220 vierkante meters

Immoweb code : 11352940
Immoweb code : 11352940
*exclusief belastingen

Overzicht

2 - 3 slaapkamers
82 - 220 vierkante meters

Omschrijving

Roosgaerd - Moderne appartementen in een landschapspark

In het bruisende Zottegem, waar de geschiedenis en het heden elkaar ontmoeten, verrijst in een prachtige parkomgeving binnenkort woonproject "Roosgaerd".

Dit unieke vastgoedproject siert de site waar ooit de beroemde Villa Puysseleyr (ook wel Villa Rozengaerd genoemd) werd opgetrokken door de bekende architect Oscar Van de Voorde. Anno 2024 ontwierp A2O Architecten het nieuwbouwproject met de historische charme van de centraal gelegen villa in gedachten. Tevens werd er rekening gehouden met de natuurlijke glooiing van het perceel en de reeds aanwezige aanplanting. Het resultaat is een mix van 2- en 3-slaapkamerappartementen, gelegen in 2 nieuwbouwvolumes rondom de villa, en allen voorzien van ultramoderne uitrustingen voor een ongeëvenaarde, verfijnde levensstijl.

De appartementen combineren comfort met luxe en bieden een schitterend zicht op de groene parkomgeving vanaf de ruime, Zuid-West georiënteerde terrassen. De woonruimtes zijn zorgvuldig ontworpen om aan alle wensen van de moderne bewoner te voldoen, terwijl ook de nodige aandacht besteed wordt aan privacy en lichtinval.

Van hernieuwbare energiebronnen, intelligente mobiliteitskeuzes tot kwaliteitsvol wonen. Bij Dyls zijn we vastbesloten om te bouwen aan een duurzame toekomst en schenken daarom bijzonder veel aandacht aan een energie-efficiëntie en een milieubewuste ontwikkeling.

Koop momenteel nog aan 6% BTW in plaats van 21%. Kortom, nieuwbouwproject Roosgaerd is dé ideale plek om te wonen.

Neem contact op