Nieuwbouwproject - Huizen te koop

* Van 409000€ Tot 439000€

4 slaapkamers 152 - 177 vierkante meters

Immoweb code : 11207132
Immoweb code : 11207132
*exclusief belastingen

Overzicht

4 slaapkamers
152 - 177 vierkante meters

Omschrijving

Energieneutrale nieuwbouw met 4 slaapkamers aan het station

Aan de ingang van het station in Aalter worden binnenkort vier woningen gerealiseerd. Deze woningen zijn stuk voor stuk energieneutraal met een E-peil van 0, beschikken over vier slaapkamers en een carport. Standaard wordt er een hoogwaardige afwerking voorzien, met onder andere vloerverwarming, passieve koeling, een aangelegd inkompad, terras en afsluitingen. Het enige wat u nog hoeft te doen, is schilderen, gordijnen ophangen, de tuin met planten verfraaien en verhuizen!

De indeling is als volgt: op het gelijkvloers bevindt zich een ruime inkomhal met gastentoilet en trap, een gezellige living met eet- en zithoek, en een aangrenzende open keuken met toegang tot de berging. Vanuit de leefruimte en keuken heeft u directe toegang tot de tuin met een royaal terras. Aan de voorzijde van de woning is een carport voorzien.

Op de bovenverdieping vindt u vier slaapkamers, een nachthal, een badkamer, een apart toilet en een technische berging. De woningen zijn ontworpen met oog voor een doordachte en praktische indeling, waarbij comfort en functionaliteit centraal staan.

Neem contact op