* Van 363499€ Tot 389959€

3 - 4 slaapkamers 202 - 213 vierkante meters

Immoweb code : 11402422
Immoweb code : 11402422
*exclusief belastingen

Overzicht

3 - 4 slaapkamers
202 - 213 vierkante meters

Omschrijving

Te Koop: 5 woningen met tuin in Avelgem

Te Koop: 5 woningen met tuin in Avelgem
5 Nieuwbouwwoningen met garage en tuin te koop in Avelgem!

In de Huttegemstraat in Avelgem vinden we deze vijf moderne BEN-woningen die uitgevoerd worden in duurzame materialen van eerste kwaliteit. De woningen zijn 3- of 4 slaapkamertypes en iedere woning beschikt over een lichtrijke woonkamer en dito keuken, een inpandige garage en ruime berging. Standaard is een lucht-water warmtepomp voorzien en op het platte dak een zonnestroominstallatie met een vermogen van 3300Wp/woning.

Genesteld in de nabijheid van natuurpunt de Avelgemse Scheldemeersen en omringd door pittoreske wandel- en fietsroutes, bieden deze woningen een oase van rust en ontspanning.

Indeling volgens plan: Op het gelijkvloers bevindt zich de inkomhal met gastentoilet en handwasser. Een lichtrijke leefruimte met eet-en zithoek, aansluitend de open en ingerichte keuken, bergruimte met  voorziening wasmachine, inpandige garage en tuin. Op de eerste verdieping hebben we 3 of 4 ruime slaapkamers waarvan de masterbedroom een annex dressingruimte heeft, nachttoilet en badkamer met bad, douche en dubbel lavabomeubel. Het volledig gelijkvloers met uitzondering van de garage en bergplaats is voorzien van vloerverwarming.

 Download brochure

 

Neem contact op