Kasterlinden de Demain

* Van 788000€ Tot 899259€

4 slaapkamers 230 vierkante meters

Immoweb code : 10988219
Immoweb code : 10988219
*exclusief belastingen

Overzicht

4 slaapkamers
230 vierkante meters
Virtueel bezoek

Omschrijving

KASTERLINDEN DE DEMAIN - 4 nieuwbouwwoningen met 4 slaapkame

Deze nieuwe "sleutel-op-de-deur" ontwikkeling van 4 eengezinswoningen (Kasterlindenstraat) zal je veroveren met zijn zeldzame woonomgeving zo dicht bij het centrum van de hoofdstad!

• Gebouwd in massief hout (CLT), een ecologische en duurzame constructie met uitzonderlijke energieprestaties.

• 230 m² verdeeld over 4 verdiepingen, met 4 slaapkamers, 2 badkamers, een kantoorruimte, een dressing, een garage, 54 m² terrassen en een tuin met uitzicht op het Hoogveld.

• De woningen worden afgewerkt met hoogwaardige materialen. Bovendien worden alle woningen uitgerust met de nieuwste technologie, zoals vloerverwarming en zonnepanelen. De flexibiliteit en modulariteit van het project sluiten perfect aan bij jouw wensen.
• Ideaal voor telewerkers en freelancers die op zoek zijn naar een hoogwaardige werkomgeving. Deze woning geeft je een compleet ontspannen gevoel vanaf het moment dat je binnenkomt.

• Dankzij de ideale situatie is het centrum van de hoofdstad gemakkelijk bereikbaar met de auto, de fiets of het openbaar vervoer. Scholen, restaurants, crèches en winkels liggen allemaal op slechts een paar minuten lopen, zodat je optimaal kunt genieten van deze idyllische omgeving.

Neem contact op