Paal - Heideveldstraat

* Van 339500€ Tot 354000€

3 slaapkamers 140 - 174 vierkante meters

Immoweb code : 10739630
Immoweb code : 10739630
*exclusief belastingen

Overzicht

3 slaapkamers
140 - 174 vierkante meters

Omschrijving

Woningen in Paal - Heideveldstraat

Gezellig, groen en bereikbaar wonen.
In het gezellige dorp Paal , op minder dan een kilometer van het centrum, bouwt Matexi een nieuwe, kleinschalige buurt met een tiental woningen en enkele bouwgronden. Alle woningen worden in een hedendaagse, moderne stijl gebouwd. Daarbij kan je kiezen voor een huis met carport of garage? Een compact tuintje, of iets ruimer? Halfopen bebouwing? Welk huis je ook kiest, alle woningen zijn in elk geval duurzaam en energiezuinig gebouwd en dragen daarom een BEN-certificaat ( Bijna Energie Neutraal - E30 ). Zo zijn jij en je gezin gerust voor de toekomst én bespaar je op je energiefactuur.

Daarbij zijn loten 1 en 9 volledig afgewerkt, waardoor je snel kan verhuizen naar je nieuw stekje! Bezoek nu ook onze kijkwoning lot 8 en laat je inspireren.

Bouw je liever zelf aan je toekomst? Dat kan, want op een van de vrije bouwgronden bouw je, op eigen tempo en met eigen architect de woning van jouw dromen.

Zie jij jou en je gezin graag thuiskomen in Paal Heideveldstraat? Contacteer vrijblijvend onze sales consultant of vraag een brochure aan.

Neem contact op