Landelijke woningen

* Van 389907€ Tot 444760€

3 - 4 slaapkamers

Immoweb code : 11407108
Immoweb code : 11407108
*exclusief belastingen

Overzicht

3 - 4 slaapkamers

Omschrijving

Nieuwe woningen

Ontdek deze charmante, nieuwe woningen in het pittoreske Damme-Sijsele. Je woont er in een rustige, landelijke straat in de buurt van winkels en scholen (basisschool op 1,6 km) en dit op een kwartiertje rijden van Brugge. Verken de natuur tijdens heerlijke wandel- en fietstochten in de buurt: in o.a. het Ryckevelde Bos, de Schobbejakshoogte en langs de Damse Vaart. Deze locatie biedt het beste van twee werelden: een rustige woonomgeving gecombineerd met een vlotte toegang tot alle voorzieningen.

Dit nieuwbouwproject bestaat uit drie geschakelde, landelijke woningen met de volgende indeling: een inkomhal met toilet, een woon- en eetkamer met veel lichtinval, aansluitend een open keuken, een berging, een garage en/of carport, 3 of 4 slaapkamers, een badkamer, een afzonderlijk toilet boven en een zolderberging. In de tuin wordt het volop genieten.

Kies zelf de afwerkingsmaterialen voor keuken, badkamer, vloeren en binnendeuren, reeds inbegrepen in de prijs. Zo kan je jouw nieuwe woning volledig naar eigen smaak inrichten. Met een warmtepomp, vloerverwarming en zonnepanelen geniet je van een energiezuinige woning met een laag energiepeil (E10). Dit zorgt ervoor dat jouw toekomstige energiekosten laag blijven. Neem contact op voor meer informatie of een afspraak.

Neem contact op