Nieuwbouwwoning Astene

* 420892€

4 slaapkamers 172 vierkante meters

Immoweb code : 9220502
Immoweb code : 9220502
*exclusief belastingen

Overzicht

4 slaapkamers
172 vierkante meters

Omschrijving

Bent u op zoek naar ruime en rustig gelegen nieuwbouwwoning in Oost-Vlaanderen? Dan is ons nieuwe project in Astene misschien wel iets voor u!

In het groeiende en gezellige Astene is Bosman Woningbouw bezig met de ontwikkeling van 4 moderne nieuwbouwwoningen, halfopen bebouwingen, met 4 slaapkamers.

De woningen zijn gelegen in de Beekstraat dewelke parallel loopt met de N43. De 4 halfopen bebouwingen zijn voorzien van een plat dak met daaronder 2 volwaardige verdiepingen. Op het gelijkvloers vindt u de keuken, eet- en zithoek en de garage. De eerste verdieping is voorzien van 4 slaapkamers (of 3 slaapkamers en een bureau) met badkamer en bergruimte.Deze nieuwbouwwonigen werden met aandacht voor de huidige strenge energienormen gebouw, wat resulteert in Bijna Energieneutrale woningen ofwel BEN-woningen én worden volledig instapklaar afgewerkt naar het sleutel-op-de-deurprincipe. Hierbij hebt u zelf nog de binnenafwerking volledig in handen.

Door deze aanpak behalen we met de BEN-woning een E-peil van minder dan 20! Hierdoor krijgt u als koper de eerste 5jaar na aankoop 100% korting op uw kadastraal inkomen en dat kan tellen!


Meer info op: https://www.bosmanwoningbouw.be/nl/projecten/detail/astene-beekstraat

Neem contact op