De Lediaan

* Van 399000€ Tot 575000€

3 - 4 slaapkamers 132 - 206 vierkante meters

Immoweb code : 10352876
Immoweb code : 10352876
*exclusief belastingen

Overzicht

3 - 4 slaapkamers
132 - 206 vierkante meters

Omschrijving

Duurzaam wonen in een groene parkomgeving: De Lediaan

U komt thuis in het groen terwijl het bruisende Brussel vlakbij ligt. Omringd door tal van scholen, winkels en horecagelegenheden, woont u kwaliteitsvol in een omgeving die onnoembare kansen biedt om te ontspannen.

De Lediaan is een BEN (bijna energie neutraal) project, met duurzame appartementen en huizen zonder gasaansluiting, in een park van maar liefst 1.8 hectare. Bespaar 50% op onroerende voorheffing gedurende 5 jaar vanaf E-peil 20. Speel op zeker op uw energiefactuur dankzij de integratie van de nieuwste technieken: warmtepompen, zonnepanelen en batterijen...

Diegem is een van de zeldzame verborgen parels in Vlaanderen. Kortom: hier is het wondergoed leven in het groen, met alle voordelen van een wereldstad vlakbij.In De Lediaan woont u te midden van een park van ruim 2 voetbalvelden groot: een natuurlijke cocon waar u de dagdagelijkse drukte van u afschudt.
In amper een kwartier bent u in de Brusselse metropool. Als geografisch en politiek centrum van Europa, zijn Brussel en de omliggende gemeenten de ideale vestigingsplaats voor de EU, internationale organisaties, ambassade, internationale scholen en talloze multinationals. Een gegarandeerd gevarieerd jobaanbod.

Dankzij bovenstaande troeven ook ideaal als investering, wij beschikken over onze eigen verhuurdienst. Ook studio’s, 1-kamer, 2-kamer en 3-kamer appartementen beschikbaar.

Neem contact op