Dilbeek - Brusselstraat

* Van 526800€ Tot 592200€

3 slaapkamers 175 vierkante meters

Immoweb code : 11280422
Immoweb code : 11280422
*exclusief belastingen

Overzicht

3 slaapkamers
175 vierkante meters

Omschrijving

2 nieuwbouwwoningen in groene omgeving

Deze woningen bevinden zich op een steenworp van het centrum van Sint-Ulriks-Kapelle, een charmant dorpje doordrenkt van natuurlijke schoonheid. De woningen worden volledig op maat én sleutel-op-de-deur gebouwd waarbij de bouwstijl, indeling en zelfs de keuze van materialen en kleuren worden aangepast aan uw wensen, alles onder professionele begeleiding.
De voorbeeldwoning bestaat uit een ruime inkomhal, een open keuken, een leefruimte, een berging en een gastentoilet op de begane grond. Op de eerste verdieping bevindt zich een nachthal, drie slaapkamers, een toilet en een badkamer. De zolderverdieping biedt een volwaardige ruimte. Buiten is er een aangename tuin en voldoende ruimte voor een parkeerplaats.
Omgeven door weelderige velden en groene landschappen, biedt deze omgeving een betoverende setting voor natuurliefhebbers. Brussel ligt slechts op 11 km afstand. De E40 als de E19 zijn binnen 8 minuten bereikbaar met de auto, terwijl gebruikers van het openbaar vervoer een bushalte vinden op slechts 100 meter afstand.
De vermelde prijzen zijn exclusief registratierechten op de grond en BTW op de constructiewaarde. Deze prijzen gelden voor de bouw volgens het huidige plan en conform de afwerking en materialen zoals gespecificeerd in het lastenboek. Dit omvat onder andere een volledig ingerichte keuken, badkamer, toiletten, centrale verwarming, zonnepanelen, driedubbele beglazing, warmtepomp en vloerverwarming op het gelijkvloers en in de badkamer.

Neem contact op