Nieuwbouwproject - Huizen te koop

* Van 374000€ Tot 440000€

3 slaapkamers 135 - 156 vierkante meters

Immoweb code : 10695778
Immoweb code : 10695778
*exclusief belastingen

Overzicht

3 slaapkamers
135 - 156 vierkante meters

Omschrijving

Luxueus BEN-project nabij centrum Haacht

'MOTIV' is een bijzonder energiezuinig BEN-project (E-peil ? E30) en omvat 22 luxueuze eenheden bestaande uit 7 woningen, 4 urban villa’s, 9 appartementen en 2 penthouses. Ondergronds zijn er autostaanplaatsen (enkele en dubbele) en ruime bergingen beschikbaar. BEN staat voor bijna-energieneutraal met als gevolg dat u vijf jaar lang 50% korting ontvangt op het kadastraal inkomen! Verder zijn er 6 units verkrijgbaar aan 6% BTW. Wees er dus snel bij !

Dankzij haar centrale ligging tussen verscheidene winkels, horeca en openbaar vervoer zijn uw recreatiemogelijkheden onbeperkt en is een vlot woon-werkverkeer gegarandeerd. De tuin van het project ligt vlakbij een bosrijk gebied, om helemaal tot rust te komen in het groen.

De units werden allen ontworpen door het gerenommeerde Leuvense architectenbureau T’Jonck-Nilis en worden afgewerkt naar uw persoonlijke smaak. Er wordt een strakke architectuur en inrichting gehanteerd die volledig beantwoordt aan de moderne gedachtegang van vandaag. Zo wordt de keuken afgewerkt met kwaliteitsvolle materialen zoals toestellen van het merk AEG of gelijkwaardig en een inductiekookplaat.
Er worden moderne technieken gebruikt ter optimatisatie van het E-peil en met zicht op energiekostenbesparingen. Dit omvat een warmtepomp voor uw sanitair warm water, vloerverwarming, een ventilatiesysteem D en indien gewenst zonnepanelen en laadpalen.

De grond- en constructiewaarden worden gesplitst, zodat u slechts 12% registratierechten betaalt op de gron…

Neem contact op