OOH

* Van 272000€ Tot 330000€

3 slaapkamers

Immoweb code : 8319548
Immoweb code : 8319548
*exclusief belastingen

Overzicht

3 slaapkamers

Omschrijving

Verkaveling "HOORNTJESHOF"

Kindvriendelijke en moderne woonverkaveling gelegen aan de rand van het centrum en met een erg vlotte bereikbaarheid. De verkaveling telt 43 woningen in diverse types, stijlen en groottes, waaronder ook de prachtige bestaande hoeve die wordt omgetoverd tot 4 renovatiewoningen met behoud van authentieke elementen. Verder wordt er in de verkaveling voldoende aandacht besteed aan veiligheid en groenaanleg rondom. De meeste woningen zijn voorzien van garage of carport, maar het is mogelijk om nog een aparte carport aan te kopen.

De verkaveling wordt gefaseerd opgetrokken. Er is bijgevolg mogelijkheid tot aankoop van een woning op plan die volledig naar smaak wordt ingericht, alsook bestaat de mogelijkheid om een woning in opbouw aan te kopendie instapklaar zal zijn bij notariële akte. Op het terrein is een modelwoning te bezoeken na voorafgaandelijke afspraak.

De woningen blinken uit door de uitermate kwalitatieve afwerking, betaalbaar wooncomfort en bovenal een sterke energiezuinigheid met E-peil van 40 (alle woningen voorzien van zonnepanelen).

De prijzen variëren tussen € 228.180 en € 310.700 excl. 21% BTW en aankoopkosten.
Gedetailleerde prijslijst en plannen op aanvraag te verkrijgen.
https://pieterblomme.be/ons-aanbod/343-verkaveling-hoorntjeshof/

Neem contact op