Poeldreef

* Van 510000€ Tot 549000€

3 slaapkamers 163 vierkante meters

Immoweb code : 11206943
Immoweb code : 11206943
*602.250 € - 648.990 € inclusief belastingen

Overzicht

3 slaapkamers
163 vierkante meters

Omschrijving

4 energiezuinige en stijlvolle eengezinswoningen

Locatie

Het project is gesitueerd in de rustige en aantrekkelijke Poeldreef, op een kleine afstand van het centrum van Kapellen. Deze locatie biedt het beste van twee werelden: de sereniteit van een woonwijk en de nabijheid van alle voorzieningen die deze bruisende gemeente te bieden heeft.

Architectuur

Elke woning in Poeldreef is zorgvuldig ontworpen met aandacht voor detail en modern comfort. De architectuur weerspiegelt een tijdloze esthetiek met strakke lijnen en hoogwaardige materialen.

Duurzaamheid

Poeldreef omarmt ook een duurzame levensstijl. Het project zal een energiepeil van E20 behalen. Een aantal duurzame voorzieningen dat het project aan zal bieden zijn zonnepanelen, warmtepompen, een isolerende bouwschil, regenwaterrecuperatie en een prebekabeling voor een laadpaal.

Bereikbaarheid

De nabijheid van winkels, scholen en recreatieve faciliteiten maakt Poeldreef tot een ideale woonplek voor gezinnen. De centrale ligging vergemakkelijkt het dagelijks leven, terwijl de rustige omgeving een toevluchtsoord biedt voor ontspanning en welzijn.

Poeldreef belichaamt de perfecte synergie tussen hedendaagse luxe en de natuurlijke pracht van Kapellen. Ontdek deze manier van wonen, waar comfort en groen hand in hand gaan. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en ontdek hoe u deel kunt uitmaken van dit unieke woonaanbod.

Neem contact op