Curtis Park

Van 345000€ Tot 365000€

3 slaapkamers 152 vierkante meters

Immoweb code : 9348216
Immoweb code : 9348216

Overzicht

3 slaapkamers
152 vierkante meters

Omschrijving

Curtis Park Koersel

CURTIS PARK

Uniek in hun soort, een vernieuwing op de woonmarkt. Deze patiowoningen worden opgebouwd rond een patio die letterlijk het middelpunt vormt van je leven thuis. De woningen zelf zijn ruim en optimaal ingedeeld. De nodige flexibiliteit is aanwezig om dit nog aan te passen naargelang jouw wensen.

Bijgebouwen zoals een tuinberging en carport vormen een natuurlijk deel van het geheel. Ook aan het buitenleven wordt veel aandacht besteed, met de patio als eyecatcher, een ruime tuin én terrassen die je kan laten overdekken.

Een plek met een wauw-factor, waar je nooit meer weg wil. Hier voelt elke dag een beetje als vakantie.
Curtis Park staat volledig in het teken van duurzaamheid. Alle woningen zijn uitgerust met een warmtepomp en zijn hierdoor CO2-neutraal. Met een E-peil onder de 20 doen we het een stuk beter dan de norm voor een BEN-woning (E-peil 30).

Maar Curtis Park is niet alleen duurzaam in de gebruikte materialen en faciliteiten, ook in het groen in en rond de buurt. Bossen en weides op een boogscheut van je toekomstige woning, een eigen park als ‘groene long’. De vele tuintjes, gemeenschappelijke groenzone en lanen met bomen geven Curtis Park zijn unieke, groene karakter. Ontdek het zelf op onze website www.curtispark.be!

Alle panden

Neem contact op