Nieuwbouwproject - Huizen te koop

* Van 336000€ Tot 402500€

3 slaapkamers 172 - 199 vierkante meters

Immoweb code : 10980607
Immoweb code : 10980607
*exclusief belastingen

Overzicht

3 slaapkamers
172 - 199 vierkante meters

Omschrijving

Project De Wolfabriek - fase "De Burgerij"

Waar voorheen de sites gelegen waren van de textielfabriek P.F. De Naeyer en nadien De Sadeleir, ontwikkelt IPON nv een nieuwe woonwijk. Het nieuwbouwproject wordt een harmonieuze mix van woningen en meergezinswoningen in verschillende vormen en architectuur, ingebed in een geheel van woonerven, pleinen, fietspaden, wandelpaden, groenclusters en een globale groene aanplanting.

Het project is future proof, en rustig gelegen, doch met winkels, scholen en het station toch vlakbij. Deze groene en rustige nieuwe woonwijk ligt bovendien ideaal gesitueerd voor uw dagelijkse woon-/werkverkeer, binnen de stedendriehoek Gent-Antwerpen-Brussel.

In een tweede fase wordt de verkeersluwe cluster "De Burgerij" gerealiseerd in de Frans Verberckmoesstraat, toegankelijk via de Fabriekstraat, bestaande uit ruime ééngezinswoningen met een strakke moderne architectuur en privatieve tuinen.

Het ontwerp van de woningen is hip en trendy. De woningen worden opgetrokken in éénzelfde type crèmekleurige gevelstenen, zwarte dakpannen en brons buitenschrijnwerk, geaccentueerd met een speelse onderhoudsvriendelijke houten gevelbekleding.
Elke woning is uniek, doch het totaalbeeld oogt harmonieus.

Alle woningen zullen future proof worden verwarmd d.m.v. een individuele geothermische warmtepomp. De ruime woningen kunnen naar persoonlijke smaak afgewerkt worden, en hebben bovendien een vaste trap naar de zolder, die desgewenst kan ingericht worden als hobby- of speelruimte, bijkomende slaapkamer(s),...…

Neem contact op