Maaseik - Heirweg

* Van 284000€ Tot 358000€

3 slaapkamers 132 - 172 vierkante meters

Immoweb code : 10739621
Immoweb code : 10739621
*exclusief belastingen

Overzicht

3 slaapkamers
132 - 172 vierkante meters

Omschrijving

Woningen in Maaseik - Heirweg

Wonen in alle rust, op jouw eigen tempo.
Vlak bij het centrum van Maaseik ontwikkelt Matexi de nieuwe woonbuurt Heirweg . Een sfeervolle en kindvriendelijke woonbuurt met een mix van moderne nieuwbouwwoningen en lichtrijke appartementen. Zowel starters, alleenstaanden, gezinnen met kinderen als senioren zullen zich hier helemaal thuis voelen.

In woonbuurt Heirweg hebben we een uitgebreid aanbod van verschillende woningtypes , variërend van gesloten, halfopen tot open bebouwingen . Daarbij heb je de keuze om te gaan voor een woning met of zonder zolder, carport of tuinberging. Elke woning is met oog voor detail en kwaliteit ontworpen, zodat jouw woongenot optimaal is. Bovendien krijg je de vrijheid om je huis naar eigen smaak in te richten. Jij bepaalt volledig zelf de keuken, badkamer, vloer, etc. zodat het perfect aansluit bij jouw persoonlijke stijl en behoeften.

Maar er is meer! De ligging van deze woonbuurt is werkelijk een groot pluspunt. Met een gunstige locatie nabij diverse voorzieningen, scholen en openbaar vervoer, biedt deze buurt het beste van beide werelden : een serene omgeving en tegelijkertijd alle gemakken binnen handbereik.

Kan je niet wachten? Wil je snel verhuizen? Dan hebben we goed nieuws voor jou.

Neem contact op