Verkaveling Nieuwenhove

* 381095€

3 slaapkamers

Immoweb code : 10684114
Immoweb code : 10684114
*exclusief belastingen

Overzicht

3 slaapkamers

Omschrijving

Nieuwbouwproject Geraardsbergen - Overraadstraat

Dit prachtige nieuwbouwproject is gelegen in de Overraadstraat (vroeger huisnr. 43) 9506 NIEUWENHOVE (GERAARDSBERGEN).

Het is een mooi landelijk gelegen stuk bouwgrondtuin, met ideale zuidoriëntatie en bovendien een prachtig uitgestrekt zicht op de Congoberg in Galmaarden waar fiere, Vlaamse trekpaarden kunnen grazen.

Geraardsbergen is gekend in de wielerwereld omwille van de legendarische Muur van Geraardsbergen en biedt vele mogelijkheden voor wandelaars en fietsers aan de groene rand van de Dender en in het vlakbij gelegen Bos Nieuwenhove. Wie deze sportieve uitdagingen aandurft, heeft nadien een overheerlijke mattentaart verdiend. Het plaatselijke, jaarlijkse feest van Krakelingen en Tonnekensbrand werd door UNESCO erkend als Immaterieel Cultureel Erfgoed van de Mensheid. In Geraardsbergen valt dus steeds vanalles te beleven.

Energiezuinige woonst
Max. E30 - S28, afhankelijk van architectuur en exact te bepalen na blowerdoortest.

Betrouwbare bouwpartner
Qubo is een familiebedrijf met meer dan 30 jaar ervaring in het bouwen van kwaliteitsvolle woningen. Vakmanschap is één van onze fundamentele pijlers. We stellen u dan ook graag ons nieuwbouwproject te Geraardsbergen voor tijdens een persoonlijk gesprek. Graag lichten we u de mogelijkheden toe voor een ontwerp en afwerking op uw maat.

Meer informatie
Wenst u meer informatie of een afspraak? Contacteer uw bouwadviseur Bart via 0478/30.57.72 of [email protected].
www.qubo.be

Neem contact op