Zandvoordsestraat 75

* 344146€

3 slaapkamers 126 vierkante meters

Immoweb code : 11187732
Immoweb code : 11187732
*exclusief belastingen

Overzicht

3 slaapkamers
126 vierkante meters

Omschrijving

Moderne verkaveling te centrum Oudenburg

In de Zandvoordsestraat nabij het centrum van Oudenburg bouwt Residentie Vastgoed een nieuwe verkaveling. Deze verkaveling bestaat uit 2 open bebouwingen en 8 ruime halfopen bebouwingen.

Oudenburg is een stad die de voordelen van een plattelandsgemeente en een centrumstad op een harmonieuze manier combineert. Zo heeft Oudenburg tal van restaurantjes, supermarkten, bakkers, beenhouwers, detailzaken, … en dit allemaal op nog geen kilometer van de woningen. Daarnaast is het tevens rustig vertoeven in Oudenburg met zijn lang uitgestrekte velden en prachtige natuurdomeinen. Één van de grootste troeven van stad Oudenburg is zijn ligging, dit was ook de Romeinen niet ontgaan, wiens nederzettingen in Oudenburg gesitueerd waren. Oudenburg gelegen in de driehoek Oostende, Jabbeke, Gistel. Gelegen aan tal van invalswegen en de autosnelwegen richting kust en binnenland.

Welke woning je ook kiest, je bent verzekerd van een duurzaam gebouwde, energiezuinige woning met alle ruimte en wooncomfort. Deze hedendaagse woningen worden gebouwd volgens het principe waarbij u als klant nog volledige inspraak in de afwerking hebt! Met grondoppervlaktes vanaf 302m² tot 396m² bieden de percelen tevens een mooie tuin aan. Deze woningen beschikken steeds op de gelijkvloerse verdieping over een inkom met apart toilet, een ruime leefruimte met open ingerichte keuken en een was- en bergruimte. Op de bovenverdieping bevinden er zich 3 slaapkamers, een badkamer en een nachthal met apart toilet en extra ber

Neem contact op