Nieuwbouwproject - Huizen te koop

* Van 225000€ Tot 349000€

3 slaapkamers 137 vierkante meters

Immoweb code : 11343018
Immoweb code : 11343018
*exclusief belastingen

Overzicht

3 slaapkamers
137 vierkante meters

Omschrijving

Unieke energiezuinige nieuwbouwwoning met prachtige verzich…

Nabij centrum Ronse vinden we deze unieke nieuwbouwwoning. (6% BTW MOGELIJK). Met winkels, scholen, openbaar vervoer en centrum Ronse allen op wandelafstand, geniet deze woning een zeer centrale ligging. Deze nieuwbouwwoning biedt een unieke kans om te genieten van hedendaags wonen te midden van idyllische landelijke zichten.

Technisch heeft de woning volgende aspecten: vloerverwarming met warmtepomp, ventilatiesysteem D, zonnepanelen, een regenwaterput van 5.000 liter en meer dan genoeg isolatie om te voldoen aan de normen van vandaag en morgen.

De indeling van de woning is als volgt. We betreden de woning via de inkomhal met zeer ruime bergplaats en gastentoilet. Na de inkomhal treffen we de lichtrijke en open leefruimte met volledig geïnstalleerde keuken. Vanuit de leefruimte is er connectie met de aangelegde tuin en carport. Boven de carport is er de mogelijkheid tot creëren van een dakterras.

Op de eerste verdieping vinden we een ruime slaapkamer met aansluitend een eerste badkamer die voorzien is van wastafel, toilet, douche en ligbad. Via de tweede trap in de woning bereiken we de 2 andere slaapkamer en bijhorende douchekamer.

Troeven
*Nieuwbouw
*Carport
*3 slaapkamers
*Energiezuinig
*Prachtige verzichten

Neem contact op