Nieuwbouwproject - Huizen te koop

* Geen prijs

Immoweb code : 8639952
Immoweb code : 8639952
*exclusief belastingen

Overzicht

Omschrijving

UITVERKOCHT tijdens de ruwbouwfase

Zes eigentijdse nieuwbouwwoningen in woonproject Ter Zande

¨Ter Zande§ een nieuw woonproject langs de Zandstraat te Ruddervoorde is gelegen op fietsafstand van het centrum. Het project zal bestaan uit zes landelijke woningen met een eigentijds karakter. Bij het ontwerp werd maximaal rekening gehouden met de zeer gunstige oriëntatie, energiezuinigheid en de hedendaagse verwachtingen op het vlak van wooncomfort.

In de eerste bouwlijn zullen er vier aaneengeschakelde woningen gebouwd worden, in de tweede bouwlijn komt er een klassevolle koppelvilla. Voor de bewoners is er een gemeenschappelijke © afgesloten © fietsenbergplaats voorzien. Bezoekers zullen kunnen parkeren op één van de voorziene vrije parkeerplaatsen.

Alle woningenzullen beschikken over een aangename leefruimte met open keuken, eventueel met bureau aansluitend, verder zijn de woningen voorzien van minstens drie slaapkamers waarvan sommige met dressing en één à twee badkamers. Een carport of garage zal eveneens voorzien zijn. Voor de gedetailleerde indeling van de woning van uw dromen, neem contact met ons op of bekijk de detailfiche van de betreffende woning.

Buitenaanleg:
Alle eigendommen beschikken over een zongerichte tuin met mogelijkheid tot aanleg van een terras. De perceelsgrenzen zullen rondom afgesloten worden.

Meer info over dit project? Aarzel niet ons te bellen / mailen: 050 82 37 71 © [email protected]

Troeven: rustige ligging op fietsafstand van het

Neem contact op