Sint-Lambrechts-Woluwe - Project L'Îlot Vert

* Van 630000€ Tot 715000€

3 - 4 slaapkamers 158 - 186 vierkante meters

Immoweb code : 11332484
Immoweb code : 11332484
*exclusief belastingen

Overzicht

3 - 4 slaapkamers
158 - 186 vierkante meters

Omschrijving

Sint-Lambrechts-Woluwe - Project L'Îlot Vert

KOM LANGS TIJDENS DE OPENDEURDAG OP 4 MEI. Inschrijven kan via zabra.be/lilotvert.

L’Îlot Vert: duurzaam wonen aan de rand van Brussel.

Beleef de groene oase van L’Îlot Vert, waar het bruisende stadsleven van Brussel harmonieus samenvloeit met de natuurlijke omgeving van Sint-Lambrechts-Woluwe. Er is plaats voor 12 woningen en 16 appartementen en studio’s.

L'Ilôt Vert biedt 12 ruime woningen, elk voorzien van een terras en tuin. De lichtrijke woningen hebben 3 of 4 slaapkamers en tot 2 badkamers. Elke woning heeft een uitzicht op de binnentuin, waardoor je geniet van al het moois dat L’Îlot Vert te bieden heeft. Een energiezuinige levensstijl is de standaard dankzij het gebruik van geothermie, vloerverwarming en warmtepompen. Elke woning heeft een eigen ondergrondse staanplaats en berging (niet in de prijs inbegrepen).

L’ Îlot Vert bevindt zich in de Tollaan, een doodlopende straat vlak bij de E40 en de Brusselse ring, waardoor je meteen bent waar je moet zijn. Neem je liever de fiets? Dankzij de fietsostrade begeef je je snel en veilig richting Leuven en Zaventem. Met een mobiscore van 8.8/10 zijn alle voorzieningen dichtbij: winkels, supermarkten, scholen, openbaar vervoer ...

Kortom, op L’Îlot Vert kom je met een gerust hart thuis in het groen.

Neem contact op