Nieuwbouwproject - Huizen te koop

* Van 380500€ Tot 488000€

3 slaapkamers 177 - 207 vierkante meters

Immoweb code : 10691054
Immoweb code : 10691054
*exclusief belastingen

Overzicht

3 slaapkamers
177 - 207 vierkante meters

Omschrijving

Project Ternath Bosch - Laatste fase !

Het nieuwbouwproject in de Kriekenlaan biedt een ideale combinatie van rustig wonen en een goede bereikbaarheid. Het project omvat 23 ééngezinswoningen in landelijke stijl, bestaande uit verschillende types waaronder halfopen, gesloten en open bebouwing.

Elke woning beschikt over veel comfort, zoals een E-peil van 20 wat wijst op een energiezuinig karakter, zonnepanelen voor duurzame energieopwekking, vloerverwarming voor extra comfort, en een kwalitatieve afwerking op maat. Daarnaast hebben alle woningen een privatieve tuin, waar bewoners kunnen genieten van hun eigen buitenruimte.

Het project is gunstig gelegen op wandelafstand van het centrum van Ternat, waar diverse voorzieningen te vinden zijn zoals scholen, winkels en ontspanningsfaciliteiten. Bovendien biedt de locatie een goede uitvalsbasis naar steden als Brussel en Gent, dankzij de nabijheid van belangrijke verbindingswegen. Daarnaast kunnen bewoners in de omgeving van het Pajottenland prachtige wandelingen en fietstochten maken, vanwege het heuvelachtige landschap.

Interesse ? Kom uzelf overtuigen en maak een afspraak voor een persoonlijke rondleiding in ons project : 03/777 00 14 - [email protected]

Neem contact op