GNT

Van 272000€ Tot 298000€

3 - 4 slaapkamers

Immoweb code : 8666354

Overzicht

3 - 4 slaapkamers

Omschrijving

Prachtige eigentijdse verkaveling bestaande uit 18 loten

Aan de rand van de dorpskern van Wijnendale (Torhout) wordt tussen de Consciencestraat en de Bliekstraat-Garnaalstraat-Krabstraat een prachtige eigentijdse verkaveling opgetrokken bestaande uit 18 hedendaagse loten met unieke look, alsook twee appartementsgebouwen die met hun uitstraling mooi passen binnen het geheel.

Deze landelijk gelegen verkaveling is een opportuniteit voor wie de geneugten van een rustige omgeving wil combineren met deze van de bruisende mogelijkheden die de nabijgelegen gemeenten Torhout, Oostende en Brugge te bieden hebben.

De eerste gegadigden hebben momenteel nog een ruime keuze uit gesloten-, halfopen- en open bebouwingen, dit zowel met inpandige garage, carport of garage in de tuin (meer info hieromtrent te verkrijgen via mail). In de verkaveling wordt bijzondere aandacht gegeven aan het optimaal behoud van een groene leefomgeving.

De definitieve architectuurplannen van loten 1-5, loten 6-8 en loten 14-17 zijn nog in opmaak.

Loten 9 tot en met 13 zijn reeds in opbouw, dit evenals lot 18 dewelke reeds verkocht is.

De afwerking gebeurt volgens ons standaard lastenboek met ruime inspraakmogelijkheden. Laat u overtuigen door onze kwalitatieve afwerking en plan een bezoek in aan onze kijkwoning te Torhout.

Alle prijzen zijn steeds excl. BTW en aankoopkosten.

Alle panden

Neem contact op