Nieuwbouwproject - Huizen te koop

* Van 399000€ Tot 469000€

4 slaapkamers 187 - 276 vierkante meters

Immoweb code : 10991702
Immoweb code : 10991702
*exclusief belastingen

Overzicht

4 slaapkamers
187 - 276 vierkante meters

Omschrijving

Landelijk gelegen ENERGIEZUININGE nieuwbouwwoningen met 4 s…

In het landelijke polderdorp Zuienkerke presenteren wij met trots deze energiezuinige halfopen bebouwing met 4 slaapkamers, een zonnige tuin en eigen parkeerplaats. De ligging, tussen Blankenberge en Brugge, biedt een perfecte combinatie van rust en bereikbaarheid. De woning wordt opgetrokken in een moderne stijl en blinkt uit met een indrukwekkend E-peil van 30.

Geniet van energiezuinig en kwalitatief wonen dankzij voorzieningen zoals vloerverwarming, zonnepanelen, een warmtepomp, ventilatiesysteem D, en meer. Hier staat comfortabel wonen centraal!

Indeling: betreed de woning via de inkomhal met apart toilet, gevolgd door een ruime en zonnige leefruimte met zicht op de tuin. De volledig ingerichte open keuken en de handige bijkeuken/wasplaats maken het plaatje compleet. Op de eerste verdieping bevinden zich 3 mooie slaapkamers, een apart toilet en een prachtige badkamer met inloopdouche. Via een vaste trap bereikt u de zolderverdieping, ideaal als 4de slaapkamer, bureau of hobbyruimte.

Vanuit de woning geniet u van schitterende vergezichten over de omliggende polders, wat zorgt voor een aangename en rustgevende sfeer. Een praktische oprit naast de woning en een fraai aangelegde, onderhoudsvriendelijke tuin met zonneterras aan de achterzijde maken het plaatje compleet. De oplevering staat gepland voor het najaar van 2024.

Geniet van uitzonderlijke budgetten voor keuken, badkamer en algemene afwerking!

Mogelijkheid aankoop onder 6% BTW!

Neem gerust contact met ons op v…

Neem contact op